mandag 24. november 2014

Søt musikk fra Bonderøven

Hurra, endelig er albumet til Betatt ferdig!

Bonderøven har nemlig i en treårsperiode pendlet til Trondheim og Snillfjord for å øve og spille inn denne plata sammen med de andre guttene i Betatt. Det kan virke litt langt unna for å få være med i et band, men noen ganger må man ut av fylket for å finne likesinnede. Bonderøven har selv også bodd i Trondheim i noen år og synes det er veldig kjekt å være litt urban av og til, og ikke minst pleie vennskapet med guttan i bandet, for det er ikke bare øving de driver med! To av dem er også flinke kokker så god mat og litt vin i glasset hører også med under disse samlingene. 
Musikkstilen er i grunn det du kan forvente av en rødvinselskende gjeng, visepopp med tekster som omhandler hverdagslivet på godt og vondt. Noe av det fine med denne plata er at den blir veldig variert siden de har tre vokalister. To av de synger på Trøndersk mens Svein "Bonderøven" Gunnar synger på Romsdalsk, -og DET er jo bare så vakkert!! 22 november feiret de plateslepp på selveste Rockheim i Trondheim! Og du og du for en fest det ble!! Johanså var jo såklart kjempestolt over sin musikerkjærest som synger så fint og håndterer så mange forskjellige instrument! ( neida, jeg er ingen myrsnipe ;) )Svein Gunnar på Trekkspill.
God stemning i salen!


Jeg har bidratt bittelitt jeg også da! Bildet på framsiden av CD'n er det jeg som har tatt!! :) Nå var det egentlig planen å filme hele konserten med et videokamera, men den vart igjenglemt  i bilen så da måtte jeg bare bruke mitt vanlige kamera. Så vær overbærende med oss når det gjelder lydkvalitet på videoen, og om dere vil høre hvordan musikken virkelig høres ut så finner dere den på Wimp, Itunes og spotify!   
(Trykk på for å få sett videosnutten på youtube)


Hvis du ønsker å kjøpe CD'n så blir det helt sikkert mulig å få tak i den på butikken "friluftslek" i Åndalsnes, hvor Svein Gunnar jobber. Ellers så er de behjelpelig med å sende den i posten også. Betatt er såklart på Facebook der kan du ta kontakt med de og spørre hvor du kan få kjøpt/ bestilt CD.
Her takker Betatt (+ gjesteartist) for seg! Det blir en liten pause på dem nå for å samle krefter, før de på nyåret skal starte med konserter og promotering. Jeg regner med vi greier å få dem ned til Romsdalen så folket her også får oppleve de live :) 
Svein Gunnar kan vi allerede få høre den 19. desember på Julekonsert med julekompaniet, Rauma kulturhus, som er en konsert med mange forskjellige artister.

Kanskje vi sees da? :)

Hilsen Johanså
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar