søndag 19. oktober 2014

Johansgarden har fått seg gårdskjerring!Nå er det lys i glasan igjen på Bestefarshuset! :)
Vi ønsker Tove og hennes tre firbeinte gutter hjertelig velkommen og håper de finner seg vel tilrette på Johansgarden! Tove er en dyktig fotograf og kanskje vi er så heldige at vi får delt noen av hennes bilder på Facebook.

Planene med å lage turistutleiehus er der fortsatt, men vi ble nødt til å legge det på is en liten periode. Som jeg bruker å si: det eneste du kan være trygg på her i livet, er at ting ikke går som planlagt!
Det behøver ikke å være noe negativt, bare at man noengang må ta noen valg, og gjøre om på prioriteringene. Vi må bli ferdige med huset vårt på Torvika først, før vi setter i gang på Johansgarden. 
I mellomtiden så skal Tove få være gårdskjerring på Johansgarden og passe på at Kårkallen ikke asfalterer oppkjørselen eller putter flere gamle husmorvinduer i husene mens vi ikke er der ;) 


Vår Ruby synes i hvert fall det er fole kjekt med de nye beboerene på Johansgarden og har lekt i timesvis mens vi ryddet og støvsugde i Tullistaua, som nå får bli vår lille stue når vi er på gården. Er det noe sak når man har så mange hus ;)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar