tirsdag 13. januar 2015

Startskuddet for friluftslivets år!

I  går og i dag, 12 - 13 januar, markeres det flere steder i Rauma kommune at dette er Friluftslivets år! Ordføreren har tatt i mot en utfordring til å overnatte ute i en gapahuk på Nebba (Åndalsnes)sammen med en gjeng spreke lokale ungdommer tilknyttet DNT ung, speideren og Rauma ungdomsråd. Det var også markeringer andre stedet i kommune og i Måndalen var Jeger og fiskeforeningen vertskap for overnatting i grindbygget, for de elevene fra ungdomsskolen som ønsket det.
Bonderøven og jeg fikk også markert på vårt vis åpningen av Friluftslivets år.
Vi har tatt med oss Airboard (oppblåsbare akebrett) som vi har lånt med oss fra Friluftslek. Dem er noe større enn de jeg skrev om i forrige innlegg, for disse er ment for voksne. 

   


   


Artig!!

Jeg må innrømme at jeg er litt misunnelig på farten Bonderøven fikk på Airboardet sitt. Siden jeg for tiden lider av "frossen skulder" og ikke greier å løfte ene arma mi, og den absolutt ikke må få noen rykk eller støt, så ble det "kjærringstil" på meg, med raua oppå, og hælane i snøen for å styre/ bremse. Meget beleilig at det er jeg som har fotoapparatet ;)

Etterpå så satt vi oss opp i skogen for å spise lunsj, under noen grantrær i le for snøbygen som var på vei innover dalen.


Jeg hadde tatt med sitteunderlag med det var jo i grunn helt unødvendig, Vi hadde jo DE tykke madrassene å sitte på! :) Veden er medbrakt men grillspyd spikkes på stedet av Bonderøven.Snøen som faller legger seg så vakkert på trærne rundt oss, det er helt vindstille...  winter wonderland! Hvilken lykke det er å bare sitte ute i skogen og se seg rundt!  

Ruby passer på å holde seg i nærheten av grillmesteren ;)


Vi ønsker dere alle sammen et fint friluftsår! Og husk, du blir aldri for gammel til å leke deg i naturen :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar