fredag 26. desember 2014

Julelunsj ute i det fri

Å for en glede å endelig få en hvit jul igjen!
Vi har tatt turen til gården vår for å besøke Kårkallen og å benytte finværet til å ta oss en utelunsj oppe ved sommerfjøsen. Vi pakker med oss litt ved så vi kan få laget oss et bål som vi kan grille pølser på. Det skulle jo i grunn ha vært grøt i dag, siden det er julaften men det blir litt for mye klin og styr over et bål ;) 
Skaresnøen bærer ikke, så det er godt å ha truger å gå på ennå om det ikke er lange veien opp til sommerfjøsen. Vi er så heldige å ha fått låne med oss Dos,( i gult) en av hundene til Gårdskjærringa vår som for tiden leier Bestefarshuset. Veldig kjekt for vår Ruby å få med seg en lekekamerat :)


                              


Om du stusser på det at Border Collien våres har på seg genser så må jeg bare til vårt forsvar forklare at ho her bare ELSKER å ligge framfor peisovnen så fort fyringssesongen starter, og dermed ender opp med sommerpels fra høsten av og bytter først til vinterpels uti februar!! Ho er fri til å være så mye ute som ho vil, men hvis ikke vi er med, så skraper ho etter en kjapp tisse/snuserunde på terrassedøra og vil inn til peisplassen sin. Jeg har simpelt hen ikke hjerte til å lenke ho fast ute om høsten bare for at ho skal få vinterpels, derfor at jeg har strikket genser til henne så ho kan bruke når det er skikkelig kaldt, som i dag. 

Rart med det, så fort pølsene vart tatt fram, var det plutselig ikke så  spennende å leike i snøen lenger!


Blåtime på vei!

Ha en riktig fin jul alle sammen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar